algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Benzina

Serà que estam en ple mes vacacional d'agost, però allò cert és que feia molt de temps que no resultava tan accessible poder aparcar en molts indrets de Palma. També ja hi ha gent que diu que les pujades del preu de la benzina fan que els ciutadans emprin menys el cotxe. Aquesta tendència a l'estalvi de combustible ja s'ha detectat de manera fefaent a la península.

Bernat Fiol

El portaveu de Gadma, Bernat Fio, va avui al metge a demanar la baixa laboral. Com se sap, Fiol resultà lesionat dissabte passat a la Costa dels Pins quan intentà exercir el seu dret de pas a la piscina que utilitza el periodista Pedro J. Ramírez. Fiol va ser un dels que, segons ell, reberen l'escomesa dels guardes del periodista. Ahir tenia «el peu inflat com una botifarra. De moment no puc fer feina i estic en mans dels metges».

Entesa

Continua a bon ritme la tasca d'entesa amb les diferents tendències del PSM que du a terme el nou secretari general, Biel Vicens. Es comenta que les seves relacions amb la gent de Sansó s'han arreglat molt i que es van tancant les ferides dels dos darrers anys. L'objectiu és aconseguir un partit del tot unit de cara a les eleccions autonòmiques del 2007. A poc a poc, l'optimisme torna al si de la formació nacionalista.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris