algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Dirigit al servei de cardiologia de l'Hospital de Son Dureta i a la germandat de donants de sang

Vull donar les gràcies, en nom meu i de tota la meva família, a tot l'equip humà que forma el Servei de Cardiologia de l'Hospital de Son Dureta i al Servei d'UCI de Cardiologia i Malalties Coronàries.

Malgrat el mal moment que està patint la sanitat pública, aquests grans professionals, no només han salvat la vida del nostre espós, pare, germà i amic, sinó que ens han fet sentir que la persona que tant estimam és alguna cosa més que un número de pacient.

La nostra ignorància envers aquestes patologies no ha estat impediment perquè l'equip del Dr. Oriol Bonnín ens tractés en tot moment amb tota transparència i oferint la màxima informació.

Volem que serveixi aquest escrit per donar les gràcies a tots aquests grans metges que ho són realment per vocació i no només pel sou que puguin cobrar, perquè, realment, salvar vides no té preu; i vull fer aquest agraïment extensible a tot el personal de la quarta planta pel seu gran tracte humà.

També, i com no podríem deixar de fer-ho, mil gràcies a tota la gent que regala part de la seva valuosa sang sense obtenir res més a canvi que la satisfacció personal d'ajudar la gent només pel fet d'ajudar, ells també salven moltes vides.

I ja per acabar, gràcies a totes les persones que s'han preocupat i ens han fet costat en els pitjors moments.

Catalina Barceló Vera. Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris