algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Trencament

Com se sap, els darrers escàndols han refredat més que mai les relacions entre el Govern de Jaume Matas i el PSIB-PSOE de Francesc Antich. Això, a la pràctica, vol dir que el Consolat s'haurà d'espavilar i treure endavant els comptes i les inversions de l'autonomia amb els suports econòmics de Madrid sota mínims. L'actual ambient de crispació, propiciat pel cas Calvià, afavoreix l'estratègia d'Antich que les relacions entre Matas i Moncloa siguin com més dolentes millor.

Calma

El PSM ha aconseguit la més absoluta calma dins el partit després de la marxa del seu antic secretari general, Mateu Morro. El missatge dels actuals dirigents, de no fer res ni a favor ni en contra d'aquesta decisió, sembla que ha tingut l'efecte esperat.

Rodríguez

El secretari general del PP, José María Rodríguez, és de vacances «fora d'Espanya». Així n'informa el partit el seu cap de premsa, que també es troba «fora d'Espanya» en un lloc diferent d'on és el seu cap polític. Els mòbils fan miracles, però no tants com per poder accedir a un secretari general que es troba molt enfora a través d'un cap de premsa que també se n'ha anat molt lluny.

La Real

Dissabte passat hi va haver tremponada a la indignada la Real. Hi assistiren dirigents socialistes com Francesc Antich, Aina Salom i Carles Manera. Mentrestant, la batlessa Cirer, per no ser menys, n'organitzà una altra al carrer Font de la Vila de la mateixa barriada. Molts veïns estaven molests per aquest intent de fer ombra a la concentració veïnal.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris