algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Els bous, a casa

Fa quinze dies anava a agafar la rodona que hi ha a Inca i que du cap a Alcúdia, Ciutat o Llubí, quan vaig veure sobresortir, per damunt dels cotxes, un casc que em va semblar el d'un policia de trànsit. Just després, el policia va donar la volta i es va posar davant meu, i fou aquí quan vaig poder comprovar que, aferrat a la part del darrere del casc hi duia un adhesiu que representava un bou amb unes bones banyes. Vull afegir que anava amb una moto reglamentària, amb el seu company de parella i uniformat com mana el reglament. És a dir, estava vetllant per la seguretat de tots nosaltres.

Després de tres o quatre dies, pel carrer Joan Maragall de Ciutat, davant l'edifici d'una companyia elèctrica molt coneguda, un policia local amb una «moteta» que semblava una vespa, amb el casc reglamentari, uniformat de cap a peus i, suposo que també vetllant per la seguretat de tots nosaltres, duia igualment aferrat a la part del darrere del casc un adhesiu que representava un bou, també amb unes banyes d'allò més desenvolupades.

Jo em demano: és legal que aquests fidels servidors dels ciutadans utilitzin el seu uniforme per fer ostentació de les seves preferències, i jo no pugui posar una «IB» damunt la «E» de la meva matricula? Si a casa seva tenen, no un adhesiu sinó un bou de veres, tant me fa mentre li donin de menjar i beure.

Antoni Colomer i Altimira. Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris