nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Polsera

Diuen per Son Sant Joan que veuen molts turistes que se'n van a agafar l'avió de retorn al seu país i encara duen posada la polsera detot inclòs. Pel que sembla, li tenen tant d'afecte que no se'n desprenen fins que no tornen a ser a ca seva.

Canvis

En medis polítics hi torna a haver rumors en el sentit que el Govern de Jaume Matas estaria preparant una remodelació d'alts càrrecs per al pròxim setembre. Afectaria, sobretot, l'àmbit de directors generals i es nomenarien persones amb un perfil més polític que tècnic. S'ha de pensar que el 2006 és any preelectoral, que sempre es caracteritza per un major increment de les accions de l'oposició.

Tendència

La tendència que marquin els sondejos durant la tardor vinent serà decisiva per a l'estratègia del PSIB-PSOE de cara a les pròximes autonòmiques. D'elles dependrà en part si els socialistes duran endavant una línia d'enfrontament dur i directe amb el PP o si seran més moderats. També la designació d'alguns candidats restarà pendent d'aquesta tendència, que dirà si l'electorat mira més cap al canvi o cap al continuisme.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris