algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
17°

Deixau en pau els infants

L'Ajuntament de Palma ha destrossat innecessàriament tot el parc de les Estacions sense escoltar les veus del Col·legi d'Arquitectes, dels veïns, del GOB i de centenars de ciutadans que els demanaren que l'estació intermodal es construís als afores de la ciutat. L'estació terminal seria igualment a la plaça d'Espanya, però el volum seria de ver molt menor. Hauria bastat excavar tan sols una part del parc i, en conseqüència, no malgastar milers de milions dels nostres doblers. A més, durant uns quants anys els nostres fills i nosaltres mateixos hauríem continuat anant a les engronsadores, als bancs o als passeigs. S'haurien pogut substituir, les dunes que hi llevaven espai per al gaudi i generaven inseguretat, simplement aplanant-les. De manera que la intervenció hauria estat ràpida i barata.

Repetesc que les meves filles ja no han pogut anar a jugar en aquest parc, i el que més m'indigna és que ara pretenen que els petits donin idees per a les engronsadores que volen tornar a posar d'aquí a un o dos anys una altra vegada.

Em vull negar que les meves filles siguin utilitzades electoralment per uns polítics que han perdut la mesura d'allò que és raonable. Senyores i senyors de l'Ajuntament: vostès han de demanar perdó als nostres infants pel fet d'haver-los robat un trosset de la seva infantesa, han, amb discreció, de restituir els gronxadors que han llevat de les Estacions i fer el parc de les Vies, on sí que podrien crear noves zones de jocs infantils, perquè ho prometien en el seu programa electoral.

Antonia Careijo. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris