nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

Jack El Negro

Algú hauria de pensar a fer un homenatge a aquest mític local de la nit palmesana que va servir d'inspiració per compondre el tema Strangers in the night i que va servir per descobrir a Mallorca el geniaWilson Pickett. El local, ubicat al Jonquet, tenia unes vistes precioses damunt la badia.

Antitoros

Per Palma s'hi poden veure unes ferratines molt curioses que signa el col·lectiu Maulets en contra de les corregudes de toros, en les quals apareix un matador ple de banderilles, el mapa dels Països Catalans i una llegenda que resa: nació antitaurina.

Creatiu

També hi ha nombrosos cartells per Palma d'un taller d'escriptura creativa que es fa al Centre Flassaders. A un hi ha aparegut una pintada significativa: «És que per ventura es pot ensenyar a escriure?».

A les totes

A can Alcover les obres avancen a les totes. Almanco hi ha molts de picapedrers que no aturen de remenar i moure i ben a escarada, malgrat el bater de sol que cau per allà devora. Des de l'OCB també les visiten sovint per saber com avancen.

Racons

Racons per llegir és el que cerca molta de gent a Palma, especialment a la fresca o a l'ombra. I darrerament se n'han poguts veure a l'interior de l'església de Sant Jaume (sí, aprofitant la fresca i els ventiladors), als jardins del Bisbe, i a la terrassa d'Es Baluard.

Gratuït

El Museu de Mallorca s'ha pogut visitar durant els darrers dies de manera gratuïta entre setmana per mor de les obres d'adequació i d'adaptació a la mobilitat reduïda. Una gran iniciativa, aquesta de la gratuïtat, que es podria mantenir en el temps.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris