algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Ibavi... pisos de protecció oficial?

Sr. director:
Li agrairia que publicàs aquesta carta, atesa la injustícia que volem donar a conèixer.

L'assumpte que volem exposar és molt senzill i clar: Què vol dir protecció oficial als habitatges que promociona l'Ibavi?, perquè el que és respecte als materials de construcció, no ho és. Respecte als acabats, tampoc. Respecte a les qualitats, tampoc. I respecte a respondre davant la garantia que tenen totes les cases de nova construcció (10 anys estructura i tancaments), menys.

Uns pisos promoguts i cobrats per l'Ibavi a Inca, al C/ Castell de Bellver, número 32, entregats a principis de l'any 2001, ja tenen goteres procedents del terrat transitable, al qual ni tan sols no hem instal·lat estenedors de roba, és a dir, no hi hem fet cap actuació, amb la qual cosa no hi ha dubte que el defecte de pèrdua d'impermeabilització és degut a defectes de construcció o dels materials emprats. Idò, hem comentat aquest fet unes 8 o 9 vegades per telèfon a la responsable de deficiències de l'Ibavi, Ma. Antònia Simó, i sempre ens ha atès igual: «Deme su número de teléfono que le llamarán para quedar y venir»... «Todavía no han venido???, los volveré a avisar»... i així ens passen amb romanços des d'octubre de 2004, i la casa que té entrades d'aigua té un bany inutilitzat i inutilitzable, a més de les conseqüents molèsties.

El darrer que hem fet ha estat enviar un fax, dia 14-05-2005, sense haver rebut resposta encara el 21-07-2005. També hem avisat l'associació de defensa del consumidor i ususaris, i en dues setmanes els ha estat impossible contactar amb l'Ibavi.

Estan massa ocupats a l'Ibavi construint nous habitatges, que tant es necessiten, i així els entra capital ràpidament, però quan ja han cobrat no es volen fer càrrec del que, per presses o males qualitats i/o feines, s'ha fet amb deficiències. Per què no compleixen amb les garanties que han de respectar? Qui els obligarà a fer-ho? A qui podem acudir perquè es respectin els nostres drets sense costosos i llargs processos judicials? Moltes gràcies per deixar-nos expressar el nostre cas al seu diari.

Comunitat de Veïns del carrer Castell de Bellver, 32. Inca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris