nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Mentides sense vergonya

La cooperativa Sant Bartomeu de Sóller, de la qual som el gerent, té una política ben clara i definida en els seus estatuts. La cooperativa ha d'acceptar tota la producció possible dels seus socis i així ho ha fet i ho continuarà fent molts anys.

És veritat que molts d'horts s'abandonen, perquè els preus que imposa el mercat els fan inviables, o perquè no hi ha un canvi generacional que se'n encuidi, o que el sistema de cultiu o els mateixos arbres són molt antics i el petit comerciant que defensava el nostre producte quasi ha desaperegut. Però d'aquí a inculpar la cooperativa d'actuar com a importador de cítric deixant de banda la producció dels seus veïns just em fa pensar en la voluntat de crear mala sang contra la cooperativa amb mentides que no fan més que disgustar els pagesos que coneixen la realitat i enganar els altres mallorquins.

Per altra banda, ben merescut té el reconeixement «El Corte Inglés» per fer una campanya de promoció de la nostra «canoneta», que esperam que es repeteixi cada any. I aclarir que la «canoneta» venuda aquella setmana era quasi tota dels socis de la cooperativa que de bon grat varen voler col·laborar amb aquesta iniciativa.

Com a darrera cosa, vull destacar la impossibilitat de facilitar-me el nom del periodista (JMC) i la manera de posar-me en contacte amb ell, per saber com es documentava per fer els seus articles i, en concret, el publicat el passat dijous. Serà que cal protegir-lo ja que tracta temes conflictius com els interessos econòmics internacionals de la llimona o el terrorisme amb taronges.

Pere Picó Taberner. Sóller.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris