muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
12°

Noves Generacions: l'estil hipòcrita del PP

L'altre dia vaig quedar fascinat amb l'acte de l'habitatge dels joves del PP, un acte molt polit amb unes camisetes noves que feien referència a la mida dels pisos que desencertadament va proclamar la ministra Trujillo. Hipocresia total, joves del PP. La falta de respecte cap als joves de les Illes va ser total, sense fer cap referència que la seva estimada consellera Cabrer no ha fet cap iniciativa pel jovent amb el tema de l'habitatge, sent les Illes una de les comunitats més cares. Això reflecteix clarament que no els importa el jovent, sinó els vots, simplement els vots.

Seguint l'exemple d'hipocresia del PP tenim la senyora Cirer, no vol casar gais, va en contra de la seva religió, però sí que es carrega un dels tresors més grans que el seu Senyor ha donat, la natura. Clars exemples com l'hospital a la Real i el segon cinturó, avalen la hipocresia absoluta d'aquesta batlessa i dels joves del seu partit (que encara no han fet cap reivindicació en contra de la destrucció de Ciutat i Mallorca).

Jo us diré joves del PP i ho faré extensiu al vostre partit, que sou els vertaders responsables «de la mida sí que us importa, però la de la destrucció i les excavadores» i no la de l'habitatge.

Com organització juvenil i encara que sent política, el nostre objectiu no s'ha de basar en el 2007 (encara que el tenim a l'horitzó), sinó a aconseguir una vida més fàcil per als joves, aconseguir un somriure de tots ells. Nosaltres, com a jovent d'organitzacions polítiques, hem de ser una organització jove i per a joves, un projecte de persones.

Antoni Noguera i Ortega. Portaveu del Joves d'Esquerra Nacionalista de Ciutat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris