algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Carreteres

El Consell de Mallorca no atura en matèria de carreteres. I a més, vol que tothom sàpiga que no atura. Ahir es presentà la variant de Felanitx, i l'octubre de 2006 es farà amb el desdoblament de Manacor. L'objectiu és que els ciutadans percebin quines són les infraestructures realitzades per la institució insular i les diferenciïn de les del Govern.

Escàndol

El PSM va fer córrer ahir la veu perquè avui denunciarà un gran escàndol que té Emaya com a punt central. El tema està relacionat amb les contractacions de personal d'aquesta empresa municipal.

Lobby

El Lobby per la Independència acaba de llançar una emissió de 1.000 bons a fons perdut per valor de 5.000 euros. Amb aquests doblers es pagaran els missers que treballen en les causes obertes als tribunals i que enfronten el col·lectiu amb el periodista Pedro J. Ramírez.

Helicòpter

Ens arriben notícies fidedignes que un periodista i un fotògraf s'han embarcat en un helicòpter a la descoberta de tota mena d'instal·lacions situades en el domini públic maritimoterrestre del litoral mallorquí.

Mala sort

En ambients literaris es comenta molt la mala sort de la consellera insular de Cultura, Dolça Mulet, amb les festes de Sant Jordi. L'any passat, Dolça presentà com a cosa grossa el «llibre més petit del món», que es pot comprar a tots els basars de Turquia; i enguany ha patit la plantada del pregoner, Miquel Àngel Nada. Com que la cosa es va superant, hi ha expectació per saber què passarà el 2006.

Pancartes

És sorprenent el gran nombre de domicilis de la zona de Son Oliva que han posat pancartes als seus balcons contra el projecte de soterrament, sobretot a la part on es desenvolupen les obres. També algun dels pisos que donen a les vies ja s'ha posat a la venda. Mentrestant, les obres avancen a un ritme accelerat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris