nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Estatut

El PSM està convençut que la seva prioritat principal és tirar endavant la reforma de l'Estatut. Els seus dirigents pensen que «bona part dels ciutadans no és conscient de la gran importància que té aquesta reforma, perquè en depèn que tinguem un autogovern de primera o que quedem vint anys més al furgó de coa».

Helicòpter

Des del Consell de Mallorca, asseguren que el viatge organitzat amb helicòpter per mostrar als periodistes el desdoblament de Manacor i les carreteres reformades per aquesta institució «no tenia com a objectiu primordial comparar-les amb les autovies que el Govern executa, ja que són coses diferents». El fet és que el primer que veren els periodistes foren aquestes diferències...

Reunió

Per cert, que la reunió que mantindran avui horabaixa al Consolat Jaume Matas i Francesc Antich es pot veure marcada pel resultat fotogràfic de l'excursió amb helicòpter muntada per Munar divendres passat. Ara sí que es dóna per més que segur que els socialistes no es comprometran a posar ni un cèntim per finançar les macroautovies del Govern del PP.

Verger

El president de l'Autoritat Portuària, el popular Joan Verger, afirma que necessita 800 milions d'euros per construir el supermoll devora el dic de l'Oest i per transformar bona part de les instal·lacions ja existents. Sembla bastant probable que Madrid no amolli doblers per a aquesta obra «faraònica». Tampoc no sembla possible que emaremàgnum que vol fer Verger al moll Vell arribi a ser una realitat. I és que 800 milions d'euros és una quantitat que posa els pèls de punta, i més si el projecte no convenç els socialistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris