algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
16°

Les injustícies i els oradors

La inauguració de s'Arenal Park el passat dia 14 d'abril va ser un èxit. Es nota que al senyor Fausto Ferrero, del Grup Fer, sempre li agrada quedar bé. Tan bé va quedar, que ni tan sols digué una paraula. Però qui sí va parlar pels colzes per transformar un discurs d'una inauguració en un discurs damunt una piscina i sobre el Baluard va ser la senyora Àgatha Ruiz de la Prada, la qual, descambuixada i tapada amb una bata d'anar per casa, no just ens va avorrir amb el seu xulesc i primitiu discurs, sinó que a més va donar a entendre que va ser ella qui finançà i construí el nou centre de s'Arenal.

Si lamentable va ser la intervenció de la propietària de la piscina il·legal de la Costa dels Pins, també va ser lamentable l'actitud dels caps de protocol i dels polítics oradors. En cap moment varen fer la més mínima menció a qui autènticament s'ha deixat la pell i mitja vida perquè desaparegués l'abocador que durant molts d'anys va ser ple de rates, i em referesc al senyor Joaquín Rabasco d'ASI.

Com hi havia canapés de franc, no hi va mancar ningú, ni tan sols els regidors del PSOE que tantes beneitures han dit durant tant de temps sobre s'Arenal Park. Ells sempre preferiren les rates i els fems a aquesta meravella de centre comercial.

M. Teresa Izquierdo. S'Arenal de Llucmajor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris