muy nuboso
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
18°

Són 150.000

Comprenc la mala sang d'una persona que viu sent amenaçada per ETA, però crec que aquest fet no li dóna cap dret per intentar condicionar la vida, la llibertat ni els sentiments de la resta de persones.

Escric això perquè la candidata basca del PP, María San Gil, s'ha ocupat de dimonitzar el president Rodríguez Zapatero i la resta de nacionalistes perquè, al seu parer, han «permès» a ETA «tornar al Parlament basc».

ETA és una organització criminal, i les persones que hi militen han d'estar a la presó, és clar. Però imaginar que la voluntat de 150.000 persones és votar ETA és anar massa lluny, perquè significaria que alguna cosa funciona molt malament al País Basc o que María San Gil i la seva gent no acaben de tocar amb els peus a terra.

Jo crec el segon. 150.000 persones són moltes persones per estar boges o per simpatitzar amb assassins. Per mi, que els del PP pretenen censurar la voluntat d'aquesta gent al Parlament basc, impedir el debat i el diàleg democràtic.

Silenciar la veu de 150.000 persones significa aniquilar els principis de l'Estat de Dret i donar excuses a ETA perquè continuï amb la seva carrera criminal. Integrant aquesta gent, potser algun dia podrem dir que ETA rendeix les armes i entra en la via de la pau i el diàleg. Cap notícia no seria millor que aquesta.

Antoni Barceló. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris