muy nuboso
  • Màx: 11°
  • Mín:

Escoltes

Els caps del Moviment d'Escoltes de Mallorca duran a terme una trobada el pròxim cap de setmana a la finca sa Torrentera de Sencelles per celebrar la festivitat de Sant Jordi. S'espera molta animació, companyonia i bon ambient en aquesta cita.

Eleccions

Malgrat les eufòriques declaracions oficials i els atacs a Zapatero per haver permès la presència del PC de les Terres Basques, dins el PP balear es comenta amb la boca petita la preocupació que ha causat haver perdut més de cent mil vots a Euskadi. Aquests resultats preocupen, i molt, amb vista a les futures confrontacions electorals arreu de l'Estat. Naturalment, de portes a fora es posa bona cara...

Pascual

El conseller d'Obres Públiques, Antoni Pascua, està molt esperançat per la reunió que mantindrà avui al Ministeri de Foment per negociar el nou conveni de carreteres. No hi haurà gaires entrebancs des de la institució insular per assolir un acord que suposaria una gran passa qualitativa per prestigiar el Consell i per dotar-lo de molta més capacitat de maniobra inversora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris