algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
11°

Abús institucional

Escric aquesta carta com a mostra de la meva indignació quan veig l'abús que fan les institucions de la nostra illa.

Fa uns dies, com sempre en hores punta, estaven repintant la via de cintura de Palma a l'altura de Son Hugo, una empresa contractada pel Consell segons sembla -resulta que sempre és la mateixa empresa que no sé per quins interessos ha de pintar aquestes zones de Palma en hores anomenades punta- amb el problema consegüent de trànsit, retencions. Tot ho solucionen repartint cons a tort i a dret, que es recullen tard i malament i a sobre amb un personal prou desagradable, maleducat, impertinent i brut com no n'hi ha.

Jo em vaig aturar un moment, ja que per culpa d'uns cons mal situats o de manera irresponsable mal posats, un servidor i tres cotxes haguérem de fer una maniobra brusca per esquivar-los, amb el perill de conseqüències terribles. En aturar-me per indicar-ho a un empleat d'aquesta empresa, em va començar a increpar i a insultar amb molt mala educació, mentre tirava a la vorera uns cartons de dins de la furgoneta.

Independentment de l'esmentada mala educació, no puc entendre com és que el CIM permet que els ciutadans haguem d'aguantar això. No es pot pintar a cap hora més adequada? És necessari pagar amb els nostres imposts empreses irresponsables com aquesta? És normal, senyora Munar, consentir això? Per què, si hi ha més empreses que pinten carreteres, ens alteren tant la vida amb empreses irresponsables?

Jo he presentat la meva queixa al CIM i, sense cap dubte, hi he indicat l'empresa en qüestió. Esper que facin alguna cosa, encara que ho dubt perquè les eleccions encara són lluny.

Andreu Barceló Martorell. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris