algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Carrillo

Ha estat molt comentat l'intent d'agressió dissabte passat a Santiago Carrillo per part d'elements ultradretans en una llibreria de Madrid. Fins i tot algun llibreter mallorquí ha arribat a comentar la seva sorpresa -que ve de temps enrere- per la notable quantitat de llibres que s'editen a la capital sobre la Guerra Civil d'«ideologia clarament dretana que acaben per justificar el cop d'Estat de Franco». En aquest context, «no és estrany que apareguin fanàtics que encara creuen en la dialèctica dels punys quan editorials suposadament serioses treuen aquests títols al mercat».

Estacions

És sorprenent el nombre de persones que va a mirar l'«arrasat» parc de les Estacions, inaugurat el 1999 i ara desaparegut de cap a cua. Se senten comentaris del tot indignats, començant pel clàssic «tudadissa inútil de doblers».

Torres

Com se sap, el regidor i dirigent socialista de Palma Ramon Torres s'ha mostrat crític amb el sector oficialista de Francesc Antich i ha mogut peça per cercar un candidat a la batlia de Palma diferent del que defensi el secretari general. Però com que Torres ha vist que les coses venien mal dades, ara es torna a acostar als oficialistes i es mostra més zalamero que mai. Un polític molt pròxim al secretari general comentà que, «de tots els que han jugat a conspiradors, és el més llest amb diferència. Sempre té cartes amagades que empra en el moment oportú».

Rellevància

Es percep i es comenta per Calvià que l'empresari Joan Nigorra pretén adquirir un gran protagonisme social i polític dins el terme, en un estil semblant al que tenia el seu famós padrí, sense témer-se'n que els temps han canviat i que el desenvolupament dels negocis familiars s'ha duit a terme amb la intel·ligent discreció del seu pare, Mique.

FAES

Ens arriben notícies que persones pròximes al Partit Popular estan movent fils per llançar a les totes la Fundación para el Análisis i los Estudios Sociales (FAES) a les Balears. Abans de les passades eleccions del 14-M, la FAES tenia grans projectes per «compartir» amb el president Matas, que no es desenvoluparen per la desfeta electoral. Ara sembla que els ànims s'han renovat, potser pel famós vídeo d'Aznar sobre l'11-M.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris