algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

A l'atenció de la responsable de Cultura del Consell

Sra. Dolça Mulet:

Ben segur que el seu nom de pila no fa referència a com és vostè. El clamor popular de quasi tot Mallorca manifesta la seva nefasta gestió com a consellera de Cultura del Consell de Mallorca. Em sap molt de greu anomenar-la consellera de Cultura, perquè vostè és tot el contrari del que podria ser un/a conseller/a de cultura. Tota persona que no combrega amb les seves idees polítiques i no polítiques se'ls lleva ben aviat del davant.

Puc entendre i és així que aquesta conselleria o qualsevol altra li ve grossa.

La seva inseguretat davant tan gran responsabilitat ha fet que vostè fes i encara faci vertaders desastres. Li hem de donar les gràcies per deixar la cultura d'aquesta Illa amb el llistó més baix i més mal vist de tots els temps. Fins i tot gent del seu mateix partit li ha fugit.

Està ben demostrada la seva ignorància davant dita Conselleria i, amb aquesta actitud, s'està llevant o li fugen del seu costat les persones que tenen apreci i sentiment cap a la cultura de Mallorca.

Senyora Mulet, vessen les raons de tots els que demanen que cessi com a consellera, la seva gestió és nefasta i això ho estem patint tots. Reflexioni i parteixi, ben segur que li trobaran qualque raconet i a si a més a més, és un raconet discret, millor perquè així no la veurem molt.

Dins el seu departament ha creat un clima laboral de por i assatjament amb tot o quasi tot el personal.

Ha amortitzat places, per no haver de renovar contractes a persones que a vostè no li queien bé i per suposat eren bones tècniques i de diferent parer polític.

A una funcionària l'ha traslladada a un altre lloc per haver estat l'auxiliar administrativa del PSM al Consell a l'anterior legislatura.

Dins el departament de Joventut ha fet defora contactats per oferir les contractacions a una empresa que...

Què més li puc dir, senyora Mulet? Bé, jo li deman amb nom de moltíssims que dimiteixi, però sense esperar massa més i, compti que el temps posa les persones en el seu lloc i jo som persona de molta paciència i esperaré juntament amb molts d'altres, -i ja ho veurà!!!- com la veurem passar pel davant.

A la presidenta del Consell de Mallorca li deman:

Li pareix objectiu tenir una persona d'aquesta escassa capacitat i falta de sensibilitat a la Conselleria de Cultura quan vostè presumeix d'estimar Mallorca?

Sion Galmés i Cerdà. Secretari d'Administració Local de l'FSP-UGT Illes Balears.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris