muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Un tercer atac contra el Bosc de la Memòria

Durant la matinada del 12 al 13 d'abril (dates assenyalades), es va produir un tercer atac contra el Bosc de la Memòria. En aquesta ocasió han resultat tallats 6 arbres.

Penso que aquest no és un fet casual ni aïllat. El primer atac varen ser pintades, el segon tots el coneixem, es varen tallar tots els arbres i ara hem contemplat com s'intentava repetir la «gesta». La reacció de l'Ajuntament, després del segon desastre, va ser immediata i, en pocs dies, els Bosc estava restaurat, però els resultats de la seva investigació foren decepcionants. Segons les màximes autoritats municipals, el fet no era més que una bretolada feta per joves. Amb això es va concloure tot.

És evident que la destrucció del Bosc va ser fruit d'una planificació meticulosa i detallada. Fins i tot, alguna publicació periòdica publicava possibles autors materials dels fets. El que és cert és que la inactivitat municipal ha propiciat que hi hagi gent que pensi que es pot fer qualsevol tipus de bretolada contra el Bosc i que no passarà res. És més, aquesta passivitat municipal l'única cosa que pot fer és animar tots aquests brètols, tots els enyoradissos intransigents, aquests feixistes encoberts, a continuar insultant la memòria dels que patiren la repressió impunement.

Només una actuació clara i decidida del batle i de l'equip de Govern aturarà aquestes actituds covardes i ignorants que insulten contínuament la nostra memòria i la de tots els que patiren la persecució.

Manel Suárez i Salvà. Memòria Històrica de Calvià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris