algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Mal inici

M'agradaria que m'explicassin per quina regla de tres, i des de fa devers dos mesos, hem d'aguantar la caràtula d'IB3 on abans hi havia el Canal 33. Jo estava ben convençut que la televisión autonòmica emetria coses, però de moment just he escoltat la ràdio que, tot sigui dit, escolt quan vull per una altra banda, no mirant el televisor.

No entenc de cap de les maneres que ens llevin una cosa bona i entretinguda per una altra inexistent o que està «en proves».

Vull fer-los saber que a la meva comunitat de veïns, al carrer de Francesc Fiol, de Palma, estem ben rebotats, fins el punt que hem decidit sintonitzar el Canal 33, i que no farem els canvis que faci falta quan IB3 comenci a emetre.

Per això, jo vull demanar als que tingueren la «brillant idea» de llevar el Canal 33, si no hauria estat millor, per a ells i per a nosaltres, esperar a tenir les coses a punt. No hi hauria gent rebotada, com a ca nostra, on sembla que això de la IB3 sigui com una mala cosa que ens ha caigut a sobre i ens ha privat d'una altra de millor i que consideràvem tan nostra com la valenciana o l'espanyola.

Les coses s'han de fer millor, especialment si el que es preten és l'èxit. Per a mi, que IB3 ha començat en mal peu, i crec li costarà pena guanyar-se les simpaties després d'aquest fracàs.

Ignasi M. Jaume. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris