nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 10°
17°

Comunicació

Els nous dirigents del PSM estan molt preocupats per aaconseguir una política informativa adequada que potenciï la seva presència en els mitjans de comunicació. De moment, és una assignatura pendent del nou equip directiu.

Protecció

Fonts generalment ben informades ens asseguren que personalitats importants duen a terme gestions molt «intenses» a l'entorn del ministre d'Interior perquè aquest estiu «protegeixi» de manera especial la piscina situada davant el xalet del periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins. Les dificultats perquè el Ministeri de Medi Ambient pugui dictar una nova concessió -de manera especial quan hi ha denúncies i un contenciós en marxa- han desviat la pressió cap al ministre d'Alonso.

Soterrament

La mobilització dels veïns a la zona del carrer Jacint Verdaguer de Palma per la construcció de quatre carrils per a vehicles, damunt el pas subterrani que s'habilita per a les vies del tren, anirà en augment. El temor és que en tota la zona s'hi produeixi un increment de les llicències de construcció i una saturació que es podria fer insuportable en el ja hiperpoblat Eixample. Aquesta pressió urbanística també podria acabar posar fi a l'actual fesomia de la singular barriada dels Hostalets.

L'esquerra

L'oposició de Cort ha captat el malestar existent en tota la zona que envolta el carrer de Jacint Verdaguer i apostarà fort per incrementar les protestes veïnals. S'ha de pensar que la via del tren xapa l'Eixample, però que aquest entrebanc desapareixerà aviat. Això, en la pràctica, vol dir més embussos de trànsit i problemes de tota classe. La batalla política està anunciada, a mesura que avancin les obres.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris