cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Moguda

En ambients de Mallorca en els quals se segueixen amb assiduïtat les emissions de TV3 i del Canal 33, es comenta que hi haurà «una sorpresa» molt aviat. No volen dir quina, però seria per la sospita que TV3 també podria quedar enfosquida i parlen de reaccionar davant d'aquest fet.

Muñoz

El portaveu del PSM a Cort, Pere Muñoz, que ja ha anunciat que aspira a renovar el seu càrrec de màxim responsable del partit a Palma, pensa donar molt d'aire nou a la formació cridant a la participació persones pròximes a la seva ideologia i projecte de ciutat. A poc a poc, ja comença la cursa electoral per al 2007. La batalla de Palma es presenta prou dura i, per això, tothom s'hi posa amb temps.

Alomar

Un dels punts clau que queden per definir a Ciutat és qui serà el candidat del PSIB-PSOE. Tots els indicis apunten cap a Celestí Alomar i, de fet, a l'exconseller de Turisme només li manca la darrera empenta per assumir aquesta responsabilitat.

Hostalets

A la barriada dels Hostalets, hi ha preocupació pel que pot passar a la zona amb el soterrament de les vies del tren i amb la construcció d'una gran avinguda damunt. Tenen por que la pressió urbanística es faci insuportable, tot i que aquelles casetes tradicionals, d'una personal tipologia, estan protegides per Cort des dels anys 80.

Voravies

També ha sorprès que amb les obres de millora de la carretera de Manacor al seu pas per Son Llàtzer, s'hagin construït en alguns punts voravies urbanes aferrades a terrenys que tenen la catalogació de rústic. «Per què serà?», es demana la gent quan veu rajoles al costat d'on ara mateix no es pot construir.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris