muy nuboso
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

PP3

Sóc professor d'Història i quan el dijous vaig saber que Canal 33 emetria un documental sobre la Guerra Civil a les Balears vaig deixar el meu vídeo programat per a gravar-ho, quan a l'endemà em vaig disposar a veure'l em vaig trobar amb una hora gravada de retxes de color verticals, cortesia d'IB3.

Tot el procés de creació de IB3 ha estat un disbarat, s'han col·locat persones vinculades directament al PP i a Jaume Matas, per ocupar els càrrecs de direcció, es va decidir tapar el senyal de C33, s'ha triat un model lingüístic contrari a l'estatut i la llei de normalització lingüística... I ara per seguir aquesta línia el primer dia d'emissió d'IB3 ens priva de veure el que va ser la repressió feixista a Mallorca. A Pollença i altres pobles, recentment a Porreres, hem vist les reticències de la gent del Partit Popular per recordar i homenatjar els que varen deixar la seva vida en defensa de la democràcia. Aquesta gent que es diu democràtica amb aquestes actuacions solament demostra quins són realment les seves idees i arrels.

Deia Mario Benedetti: «El olvido es piadoso y también nauseabundo, por eso en los vulgares despeñaderos de la historia patria siempre hay algún barranco clandestino donde los vencedores vomitan sus olvidos».

A pesar de ells no oblidem.

José Luis García Salvador. Port de Pollença.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris