algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Carta oberta a l'Ajuntament de Palma

L'Associació de Veïns Bons Aires-Arxiduc està rebent queixes d'un determinat nombre de veïns de la barriada en relació al tema «dels okupes de la Fàbrica Zuic».

Per aquest motiu hem de pronunciar-nos i per això manifestam que:

1) Aquesta Associació de Veïns està absolutament en contra de qualsevol ocupació il·legal d'habitatges o locals que es porti a efecte en qualsevol lloc.

2) Lamentam les molèsties que l'ocupació de l'antiga Fàbrica Zuic produeix als veïns de la zona pròxima a la territorial de la nostra Associació.

3) Consideram que per part de l'autoritat competent han de prendre's les mesures adequades i correctores d'aquesta situació il·legal, perillosa i molesta, amb la màxima rapidesa possible.

4) Aquesta Associació de Veïns no dóna gens de suport a l'ocupació abans indicada pel col·lectiu que la du a terme, però de la mateixa manera que en sol·licita el desallotjament immediat per les molèsties i inconvenients que genera, sol·licita igualment un estudi socioeconòmic avaluatiu de les persones que s'hi allotgen, indiscutiblement en contra de la seva voluntat i empeses a això pels seus desarrelaments socials, a fi que, en vista d'aquesta treball, s'efectuï en la mesura que sigui possible el seu reallotjament per part de les institucions amb l'objectiu de no deixar-les a les mans del desemparament institucional, ja que com a éssers humans tenen els seus drets constitucionals.

5) Esperam de la consciència ètica, moral i política de les nostres institucions una solució ràpida i digna a aquest problema, que alliberi el veïnat afectat de les molèsties d'aquesta marginalitat i que als afectats per la mateixa indigència i tant com sigui possible, se'ls doni o se'ls encamini a una solució de les seves necessitats.

José María Mulet Torres, president Associació de Veïns Bons Aires-Arxiduc.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris