algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

Escopetejat

El president de l'Institut d'Estudis Baleàrics, Gabriel Janer Manila, anava ahir escopetejat quan arribà a l'aeroport del Prat de Barcelona al voltant de les dues del migdia. Resulta que pràcticament a aquella mateixa hora havia d'intervenir en el programa radiofònic Catalunya Cultura però l'avió es va retardar. Janer encalçà un taxi com un coet per poder arribar al programa.

Ensurt

Una ciutadana de Palma se'n va dur un bon ensurt. Dijous passat li va desaparèixer el cotxe. Lògicament va moure el sant i la bolla per trobar-lo. No podia. Finalment, dilluns passat la Policia Local li comunicà el carrer on l'havia deixat. Resulta que el vehicle estava estacionat a prop del que el diumenge s'havia de convertir en col·legi electoral i els agents l'havien retirat sense dir res.

Desviament

Hi ha comentaris que diuen que el Govern ha obert l'accés directe des de l'autopista d'Inca al carrer Eusebi Estada perquè l'ambient rodat es faci irrespirable a aquest cèntric carrer. Això permetrà «per pura necessitat» que també s'obri al trànsit el carrer Jacint Verdaguer un cop acabat el soterrament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris