algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Immigració, destrucció, holocaust

Vull felicitar l'escriptor Llorenç Capellà pel seu magnífic article d'avui dia 22 «Immigració i país». Mai les coses no havien estat més ben dites i explicades. La permissivitat desenvolupista d'aquest Govern balear no es limita a depredar la fesomia i el medi ambient de Mallorca, sinó que persegueix la suplantació definitiva de la nostra llengua i de la nostra cultura per una altra que, per no ser, ni tan sols és forastera.

Estam assistint a un suïcidi col·lectiu i consentit, especialment per tots aquells votants benestants del Partit Popular que s'han deixat enlluernar pels guanys d'avui i que són incapaços de veure quina Mallorca deixaran als seus fills i néts.

Aquesta generació de Jaume Matas farà història. Farà la història de l'holocaust, pacífic si voleu, d'un poble i d'un territori. I és per això que escric aquestes línies, perquè qui em llegeixi d'aquí a 50 o 100 anys conegui que jo no som col·laboracionista, i que sent conscient del que s'està perpetrant he denunciat en la mesura de les meves possibilitats aquest magnicidi.

Joan Antoni Font i Florit. Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris