algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Antich

El secretari general del PSIB va haver de sortir dematí disparat cap a Madrid ja que des del Congrés l'avisaren que havia d'acudir a una comissió de Medi Ambient. La intenció del secretari general era quedar-se a Palma per debatre els resultats electorals. Però això d'ocupar un càrrec important en el Congrés l'obliga a anar sovint per amunt i per avall.

Divisió

Diuen que dins el PP de Palma hi ha cada cop més estiradetes entre el grup dels mallorquins i el dels forasters. De moment la relació és cordia, però cada cop hi han més diferències de sensibilitat entre els uns i els altres. Aquest fet ja es comenta fins i tot entre els partits de l'oposició a Cort, i no passa inadvertit per ningú.

Comerciants

Hi ha comentaris d'un cert descontent d'alguns sectors dels comerciants de Palma perquè veuen que la política que es fa «des de les altes instàncies» no afavoreix els seus interessos. S'ha de pensar que aquest sector és el més sensible a les pèrdues en situacions d'alentiment o de pessimisme econòmic, i que els agrada que els polítics es preocupin molt per ells.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris