algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Cristina Peña

Es veu que el tema de la piscina cou a Pedro J. Ramírez. El cas contra el Lobby per la Independència l'ha encomanat a Cristina Peña, una advocada madrilenya que surt en incomptables planes del llibre El desquite, en el qual el cèlebre periodista explica la seva desventura amb Exuperancia Rapú. El lector en treu la conclusió que Peña és un autèntic «ca de bou», una «primera espasa» del dret penal i de la màxima confiança de Ramírez. Tot un honor per al Lobby i, per al misser manacorí de Jaume Sastre, un envit de gran nivell.

Caçadors

El Consell espera que sigui un gran èxit la Diada del Caçador que es durà a terme el pròxim 27 a Alcúdia. Es treballa de valent per atreure-hi el màxim nombre de gent possible. Els més optimistes ja parlen que es podrien superar les 20.000 persones assistents.

Inspeccions

Delegació del Govern està preparant «un pla d'inspeccions de treball de calat considerable» per tal de detectar tots els treballadors il·legals que hi ha en l'actualitat a les Balears. En aquest sentit, es preveuen «multes molt fortes» per a aquells empresaris que agafin persones de manera il·legal.

Immigrants

El ritme regularitzacions de treballadors extracomunitaris que du a terme Delegació del Govern, els càlculs que s'efectuaren en un primer moment han davallat de manera notable. Primer es parlà de 30.000 extracomunitaris que serien legalitzats, mentre que les previsions fetes ara mateix xifren el nombre final entre 12.000 i 13.000, una quantitat important, però enfora de les estimacions oficials primerenques.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris