nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
13°

Hostalets

Hi ha preocupació a Cort entre els partits de l'oposició per saber què passarà amb la barriada dels Hostalets un cop que s'hagi efectuat el soterrament de les vies del tren. S'ha de pensar que aquesta tradicional barriada de Palma està formada per casetes baixes que podrien haver de suportar molt aviat una gran pressió urbanística.

Alomar

L'exconseller de Turisme de l'etapa del Pacte de Progrés, Celestí Alomar, continua molt enfadat perquè la targeta verda que prepara el Govern «no servirà ni de lluny per fer una política mediambiental digna d'aquest nom. No comprenc com el Consolat diu que generarà recursos perquè els números no surten ni a tirs». L'exconseller està convençut que el millor sistema era l'extinta ecotaxa.

Estaràs

La vicepresidenta del Govern, Rosa Estaràs, s'ha referit a Joan Major com a «director general de la Corporació Catalana de Ràdio Televisió Espanyola», un clar lapsus, perquè Major representa TV3 i, en conseqüència, la Generalitat. Quan ho digué, Major posà cara de pòquer i encaixà l'afirmació amb esportivitat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris