muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
16°

Falta d'educació als debats

Sorprèn veure per televisió que bé s'ho passen els diputats als debats del Consell de Mallorca, especialment els d'Unió Mallorquina. Les rialles de burla es mesclen amb xiulades, copets de colze al company, mamballetes, menyspreu envers els partits opositors i gent que fuig quan determinats polítics pugen a l'estrada o quan el tema no interessa. La senyora Maria Antònia Munar va mostrar ben poca educació en fer les rèpliques pertinents, enfotent-se de l'adversari i cercant la rialla fàcil entre un públic d'UM i PP que li rigués la gràcia.

Però qui realment resultà patètic fou un individu, el nom del qual desconec, que seia just darrere l'estrada, devora la senyora Dolça Mulet, amb ulleres i entrades, de mitjana edat. Supòs que es deu haver empegueït quan s'hagi vist per la tele fent el moneiot. Cada cop que un representant de l'oposició a l'estrada treia temes polèmics, aquell bufó reia (o bufava, cercant sempre la complicitat dels companys de partit) i mirava de gairell la presidenta i el vicepresident esperant que el mirassin per fer la gracieta, a manera de pilota de torn que, com a ca complaent, espera la galeta de l'amo. El dia que tornin a televisar un debat del Consell, senyors d'UM, per favor, canviau de cadira aquest company vostre, que dóna molt mala imatge al partit i al Consell.

Després de veure quin nivell d'intel·lectualitat i seriositat hi ha en aquests debats, o bé arrencam a plorar o ho hem d'arreglar de qualque manera a les properes eleccions autonòmiques.

Roberto Fernández. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris