nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Carlos Delgado, víctima de la seva pròpia medecina

El darrer diumenge de gener, Diari de Balears ens explicava que Carlos Delgado haurà d'anar als jutjats a un acte de conciliació, previ a la seva possible imputació.

En relació amb tot això, he de confessar que ho veia a venir. Un home que juga amb la justícia com ell ho ha fet, una persona que, de sobte, es creu en possessió de la veritat absoluta i que segueix les directrius del seu cabdill Aznar, adoptant el paper d'ésser que està per sobre del bé i del mal, sols pot acabar així.

No n'estic en absolut satisfet, ni em causa cap tipus d'alegria. Ben al contrari, els calvianers i calvianeres, tots els residents del nostre municipi, estam patint un govern legítim però totalment immerescut, fruit d'un acord amb Unió Mallorquina que ha suposat un desgavell organitzatiu i una repressió sense límits enfocada cap a qualsevol persona relacionada amb els socialistes, com jo mateix.

Ara, Carlos Delgado comença a beure de la seva pròpia medecina, de l'estil que ell ha creat i que tant mal ha fet a moltíssima gent. La justícia seguirà el seu camí i prendrà les seves pròpies decisions, però els electors també hauran d'exercir les seves. És més, i m'atrevesc a anar més enllà, crec que el PSOE i UM, a Calvià, també han de començar a prendre les seves pròpies iniciatives. És l'hora de demostrar si els regidors d'Unió Mallorquina són conscients del que és el millor per al seu, i el meu, municipi, i no només per a Carlos Delgado.

Manel Suárez i Salvà. Calvià.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris