nubes rotas
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
17°

Logo

L'Institut d'Estudis Baleàrics ja té logotip. L'ha fet el pintor Ramon Canet. Serà en colors negre i groc. Segons membres de l'Institut que l'han vist «és moníssim».

«7exprés»

El cèlebre periodista marroquí Alí Lmrabet oficiarà de padrí del setmanari satíric «7exprés», que serà presentat aquest divendres a la Casa de Cultura de Palma a les 7 de l'horabaixa. Hi ha expectació per saber si aquesta publicació recuperarà l'esperit d'altres que feren època a Mallorca, com Foch i Fum.

Taronja

Com se sap, el PP ha adoptat el taronja com a color del partit. L'altre dia es féu la presentació a Palma de la nova imatge. I va sorprendre que el conseller Joan Flaquer es presentàs amb una vistosa corbata d'aquest color.

Sampol

Per cert, que el PSM també adoptà el taronja per a la seva campanya electoral de 2003. I l'aleshores vicepresdient econòmic, Pere Sampo, anava per totes bandes amb la corbata d'aquest color. El PSM l'elegí com a símbol de protecció dels cítrics mallorquins, però també perquè les senyeres quatribarrades, quan es veuren d'enfora, semblen de color taronja. Lògicament, els motius del PP no tenen res a veure amb la senyera.

RAC-105

L'emissora catalana RAC-105 va triar frase de la setmana la pronunciada en el Parlament per Pere Sampo dirigint-se al conseller Flaquer: «Vostès se'n van de putes i a sobre ens renyen. És ecolmo». De fet, aquesta emissora ha emès una cançoneta rap amb aquesta frase, que du camí de convertir-se en històrica.

Camariñas

La Conselleria d'Interior que comanda José María Rodríguez ha llançat diferents missatges en el sentit que no estarien clars els comptes de l'ajuda balear a Camariñas durant els fets dechapapote. No obstant això, fonts molt properes a l'antiga Administració socialista asseguren que «està justificat fins al darrer cèntim, i qui digui el contrari menteix».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris