nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 22°
22°

Sorpresa

En ambients periodístics ha causat sorpresa que avui coincideixin a la mateixa hora la presentació del macroprojecte del nou Son Dureta (a la Conselleria de Sanitat) i la compareixença del conseller de Turisme, Joan Flaquer, en el Parlament per explicar el cas Rasputín, i ja prevista des de fa molt de temps. D'aquesta manera, la jornada quedarà dividida en dos pols informatius d'evident interès, i els futurs quiròfans de Son Espases competiran en actualitat amb el famós complex sexual de Moscou.

Parlament

De fet, l'inici del curs en el Parlament quedarà marcat pel renouer que s'espera avui amb la compareixença del conseller, considerat com el «preludi» del debat sobre l'Estat de l'Autonomia, previst per al pròxim 26 d'octubre.

Immigrants

La mesura que vol posar en vigor el Govern central que els immigrans puguin denunciar els empresaris que no els contracten degudament ha estat rebuda amb escepticisme entre sectors mallorquins provinents de la immigració. Aquests sectors consideren que «denunciar empresaris no és la manera més intel·ligent per regularizar la nostra situació».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris