nubes rotas
  • Màx: 17°
  • Mín: 16°
17°

Qualque cosa més que inseguretat

He llegit que la FEPAE està preocupadíssima per la inseguretat ciutadana, que segons la seva presidenta, ha augmentat aquests darrers mesos, és a dir, des que la responsabilitat està en mans del partit socialista. Aquest detall ja hauria de posar en quarantena la «preocupació» d'aquesta entitat que diu tenir 93 associacions... que mai hem vist pronunciar-se contra la guerra, els maltractaments i assassinats de dones a mans de les seves parelles... Tampoc el vèiem, com quan governava el Pacte, escridassant contra el gasoducte al Coll d'en Rabassa.

Encara record com la FEPAE signava la convocatòria de concentració a Cort contra els veïnats del Puig de Sant Pere que protestàvem per un projecte d'aparcament que destruïa una Plaça molt estimada per noltros. No a favor de l'aparcament que seria tan legítim com estar en contra. La convocatòria era,... «en contra de la actitud de los vecinos...».

L'únic que li preocupa és la inseguretat ciutadana, que segons la seva presidenta, ha augmentat aquests darrers mesos. Miri Sra. els veïnats del Puig de Sant Pere-Sa Llonja li podem parlar d'una altra inseguretat que patim des de fa anys del que és la inseguretat de no poder dormir, d'escoltar renou, insults i amenaces perquè hem denunciat aquests fets, de trobar els carrers bruts i amb una pudor que ens obliga a tenir tancades les finestres, d'haver de deixar les cases perquè ja no podem més.

Per ventura les associacions que diu tenir la FEPAE no li han fet tenir una «percepción objectiva» que la joventut arriba cada cop més prest al consum d'alcohol i les conseqüències d'accidents amb resultats greus o mortals, que la manca d'una política social i de prevenció genera cada cop més marginació i situacions de risc. Tampoc deu saber que des de l'Ajuntament de Palma fa anys eliminaren el treball de prevenció generant cada cop més marginació i situacions de risc per una part important d'aquesta joventut.

No. Sense dubte tot el que he dit no entra dins les preocupacions de la FEPAE ni de les 93 associacions que diu tenir. A Palma no hi ha altre problema més que la delingüència, que, això sí, impera des de fa un mesos, tots aquests anys enrere Palma era una «remanso de paz».

Maria Bonnín Cortés. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris