cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Esportivitat en el futbol base

En primer lloc, vull agrair i felicitar a tots els entrenadors de Mallorca que han organitzat aquests magnífics Campus d'estiu de futbol base, d'unes dues setmanes de durada, en què els joves jugadors de la nostra pedrera s'han polit, reforçat i, sobretot, mentalitzat de cara a aquesta temporada 2004-2005. Malgrat que tots els entrenadors que han participat en els Campus d'estiu han estat a l'altura de les circumstàncies, demostrant una gran dosi d'entusiasme i sapiència futbolística, vull destacar la tasca realitzada pel Sr. Pacheco, entrenador del Cide Cadet primer any.

Jo sóc un pare d'un jugador del Cide Alevín A. I la meva il·lusió, la meva esperança, el meu més preat somni és que, al futbol base, imperi sempre, com a norma bàsica, l'esportivitat i la solidaritat. Només donant-nos suport sobre aquests dos honorables pilars es pot forjar un bon esdevenir per als anys venidors, on els nostres equips primats podrien assortir-se de jugadors de la pedrera mallorquina, sense haver d'anar per terres llunyanes a pagar xifres milionàries i amb resultats incerts. Millorem «lo nostre». Millorem el futbol base mallorquí. Millorem el comportament col·lectiu de tots els que estam immersos en aquest altruista món del futbol de la pedrera. La unió fa la força.

I si aconseguim la unitat, quant a solidaritat i esportivitat, el futur del futbol mallorquí està més que assegurat.

El meu somni és que, en breus anys, sorgeixin valors de la nostra pedrera, que ja van sortir, en el seu moment, els Caldentey, Rius, Mengot, Amengual, Piris, Taberner, etc. Bolquem-nos, ja que, tots amb el futbol base. I potser d'aquesta forma vegem, algun dia, el nostre Reial Mallorca convertit en un equip líder dins la Primera Divisió, amb una alineació de mallorquins.

José Antonio García Vázquez. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris