nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
23°

Preocupació

Dins el PSM de Menorca hi ha molta preocupació per la crisi que viu el partit a Mallorca. Temen que si la situació no es resol de manera satisfactòria, també ells se'n poden veure afectats. Els menorquins llancen educats avisos a l'illa gran perquè la brega no surti de botador i finalment es pugui donar imatge d'unitat.

Empresaris

Un altre dels punts de debat entre oficialistes i renovadors és el de la mínima presència d'empresaris dins el partit i de la seva incapacitat per sectorialitzar-se, és a dir, que hi hagi forts components organitzats dels diferents àmbits professionals que componen l'àmbit nacionalista. «No som un partit només de professors», comentà ahir una persona pròxima al grup renovador, que encapçala Jaume Sansó.

Cigars

El dossier que té a les seves mans el PP sobre factures de caixes de cigars pagades per la Conselleria de Turisme durant l'etapa socialista afectaria, en principi i segons comentaris, el mateix exconseller Celestí Alomar. De moment aquest dossier es manté tancat a pany i clau, i el PP té intenció d'emprar-lo, si és necessari, com a arma anti-Rasputín. «S'ha de pensar que avui en dia els puros són cars, fins i tot més que visitar un club nocturn».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris