lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
18°

Alimentació

Som un ferm defensor dels productes mallorquins, sigui peix, carn, fruites o verdures. Però darrerament m'estic adonant que la diferència de preu entre part dels nostres productes i els que vénen de fora comença a ser massa gran. Entenc que a Mallorca les pesqueres són les que són, i que el camp té les limitacions que té, però tot i així consider que la diferència de tarifes és massa gran amb molts productes peninsulars o estrangers que venen, sobretot, les grans superfícies.

Jo estic disposat a pagar més doblers pel que és més bo, més pròxim i que té una qualitat contrastada i indiscutible, però sovint la cartera mana i no és possible consumir sempre productes illencs. Alerta: no parl de tots els productes, ni molt manco, però sí d'alguns que marquen una alarmant diferència.

No podria fer res el Govern per arreglar-ho? Crec que tot el que sigui superar el monocultiu turístic sempre beneficia a la llarga la societat. Pens que amb més ajudes i amb promocions que augmentassin la capacitat de producció es resoldrien moltes coses.

Arnau Vila. Palma.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris