cielo claro
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
14°

Americana a Atenes

Que Joan Llaneras és un campió, vaja, un gran campió, no li ho llevarà ningú, crec que ens hem de llevar el capell i al Cèsar el que és del Cèsar. Però així com és tan campió és poc elegant, no és gens senyor.

Crec que les declaracions sobre la parella amb qui va participar en l'americana als Jocs Olímpics d'Atenes -Miquel Alzamora- sobraven. Llaneras volia formar parella amb Isaac Gálvez, però el seleccionador li va imposar l'artanenc. Ho veig ben normal i just, si la colla que havia classificat Espanya per ser a Atenes era Llaneras-Alzamora, aquesta havia de ser la que ens havia de representar.

El que passa és que, d'un temps ençà, Llaneras ha fet a la selecció un poc el que li ha sortit dels orgues, ha fet i desfet al seu gust i ara que li han canviat el seleccionador, Joan fa potadetes perquè no pot comandar.

Amb aquestes declaracions sobre la idoneïtat de correr amb Gálvez i llavors no aconseguir medalla, em fa la impresió que n'hi ha que no han lluitat tot el que toca per tal de justificar-se.

De qualsevol manera la solució seria fàcil, si Joan Llaneras ja ens representa a la puntuació i segons el campioníssim l'home bo és Gálvez, facem cas al pentacampió mundial, en tornar-hi per representar Espanya a l'americana la colla que sigui Miquel Alzamora-Isaac Gálvez.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris