algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Rafal Nou

Amb la present voldríem informar els lectors del seu diari de les deficiències i dels greuges que els veïnats del Rafal Nou hem de patir a causa de la mala gestió que l'Ajuntament fa dels barris limítrofs de Ciutat.

Just vora el Seminari Nou des de fa relativament pocs anys s'hi desenvolupa una urbanització de l'IBAVI, amb un «fabulós» parc, destinat a l'esbarjo de tots els ciutadans. No obstant, per mor de la innexistent gestió municipal quant al seu manteniment, la, en principi, zona verda, s'està convertint en focus de degradació, brutor i delinqüència, ja que:

els munts de brutor augmenten per tot arreu i el mobiliari urbà es deteriora amb total impunitat (papereres destrossades, bancs de fusta cremats, fonts abandonades, etc).

Les plantes que haurien de fer verda aquella zona estan totalment descuidades: els targongers del parc han estat agredits pel foc i les males herbes creixen per tot.

La vigilància, quan hi és, és totalment inoperant, això ha fet que el reciente s'hagi convertit en lloc de reunió de persones d'hàbits no gaire socials, amants de la destrossa.

Les portes d'accés al parc estan totalment espenyades i, malgrat la prohibició, bicicletes i, sobretot, motos ho visiten freqüentment.

Els gronxadors i patinadores, que al seu dia foren instal·lats pels nadons, necessiten ser canviats urgentment a conseqüència del seu deteriorament.

Front això, l'ùnica mesura factible de l'Ajuntament ha estat enviat de tant en tant un inspector del medi, que es dedica a advertir i multar aquelles persones contribuients -per això se les deu poder multar-, que es passegen amb els seus cans. Segons sembla, a ulls de l'autoritat municipal, són les úniques responsables de la degradació del medi. Ja que, demanant-li a aquesta persona per les raons per la qual es mostrava tan contundement amb la normativa municipal respecte a l'acompanyament de mascotes i tant flexible amb altres que degraden molt més el medi, les seves respostes eren que no n'era competent i, mentre cumplimentava la pertinent denúncia, per deixar anar sense corretja dos «perillosos» canets (un rater i un lasha apso), arrufar-se d'espatlles, en veure com una motocicleta, ocupada per dos modèlics ciutadans, entrava a tota dins el recinte.

Per ventura, en veure una persona uniformada amb l'escut de l'Ajuntament si es farà competent i actuarà al respecte. Però, que em perdoni la senyora Cirer, ho dubt molt.

Bartomeu Tomás Gili i Ma. José Torrens Gordiola. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris