algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
13°

ITV Manacor: incompetents i maleducats

Incompetents tots els empleats, excepte les dues al·lotes que estan a l'oficina de recepció. Maleducats, el qui sembla que és el cap de taller, i que el tenen tancat dins una gàbia de vidre, i també el cap superior que va ben vestit de paisà.

Divendres passat dia 16 de juliol, vaig demanar hora per passar la meva moto per la ITV de Manacor, me varen donar hora per a les 11.00 de dia 19 de juliol. Aquest dia a les 10.45 era a la filera esperant el meu torn. Vaig pagar els 13.80E i em pos a la filera esperant la inspecció. Als 10 minuts ve un empleat, tot perfecte fins que va tocar mirar el número de bastidor de la moto. L'empleat no el va trobar, varen anar passant tots els funcionaris i cap d'ells no el va trobar. Arribà el cap de taller no i tampoc el va trobar, i em va dir que jo li havia de dir on es trobava el maleït número de bastidor, que aquell era el meu problema, i que em retendrien la documentació de la moto. Aquí vaig perdre la paciència i li vaig comentar que jo era a la ITV perquè és llei i no perquè ho volgués, i que el problema era seu i no meu. De manera que arribà el «Boss» (expressió que va usar un empleat per avisar els altres que havia arribat el cap), i digué que telefonaria a Yamaha i demanaria on era el número de bastidor, i se n'anà una estona. Quan va tornar, va dir que el número es trobava a la part dreta de davant, però no l'hi trobaren. Em diuen que vagi a la casa Yamaha de Manacor per demanar on era el numeret. M'hi vaig negar perquè trobava que no era jo que hi havia d'anar, ni era la meva obligació. Finalment em varen entregar un full d'Informe d'Inspecció Tècnica de Vehicles desfavorable, fent constar que el número de bastidor era il·legible i que em retenien la documentació de la moto. No vaig voler signar, perquè hi estava en total desacord.

Amb un poc de paciència vaig poder trobar el número en qüestió i me vaig dirigir al lloc de la Guàrdia Civil de Campos, la qual me va certificar la legibilitat del número de bastidor i la seva ubicació.

És per tot això que vull denunciar públicament uns fets com aquests, destacant la incompetència d'un personal que gestiona un servei públic obligatori. Incompetent perquè no sap localitzar el núm. de bastidor; i més incompetent encara, per no utilitzar un altre qualificatiu, perquè feren constar com a il·legible el núm. de bastidor, que ni tan sols havien vist perquè no el sabien trobar. A hores d'ara aquella gent encara té retinguda, indegudament, la documentació del meu vehicle i els he requerits perquè me la retornin. Veurem com acabarà això.

Antoni Ginard Ballester. Campos.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris