algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
13°

Precisió

En relació a la notícia «Detingut un menor a Palma per abusos a un nin de 6 anys» apareguda a Diari de Balears el 16 de juliol, li sol·licitam publiqui la següent precisió:

Lamentam profundament el succeït a la família del senyor Langella, a la qual hem intentat prestar tota l'assistència que ens ha estat possible.

Tan aviat com es va conèixer l'esdeveniment, seguint els procediments de la nostra companyia, es va ser procedent a posar-se en contacte immediat amb els serveis policials.

En casos com el que ens ocupa la visita mèdica especialitzada és competència de les autoritats i no del metge d'a bord. No s'ha refusat l'efectuar una visita però, alhora, hem respectat la competència de l'autoritats corresponents.

Per tutelar la seguretat i la incolumnitat dels restants passatgers a bord, haguérem de desembarcar el senyor Langella i la seva família, ja que la reacció violenta del citat senyor, encara que comprensible, s'havia convertit en perillosa per a la resta d'hostes del vaixell. D'altra banda, el desembarcament de les dues famílies involucrades apareixia com necessari per al seguiment de la investigació per part de les autoritats.

Luis Grau, conseller delegat de Costa Cruceros SL.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris