nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

El tarannà

Quan el 8 d'octubre de 2003, al Parlament de les Illes Balears, Jaume Matas proclamava que «el meu tarannà personal m'impulsa sempre a mirar cap endavant, a part que no tenc gens de vocació per exercir d'oposició de l'oposició», José María Rodríguez devia haver abandonat la Cambra. D'altra banda, el temps ha deixat clar que Carlos Delgado no comparteix la manera de ser del president del seu partit. Aquestes coses succeeixen no tan sols al PSIB, el procés congressual dels qual ha tengut un mèrit: posar fi a la, per sort, meteòrica carrera del senador Joaquín Bellón. Això del doctor senador qui sap si no serà el darrer disgust de la violenta dreta antisistema.

Podria ser que avui Josep Bargalló, conseller en cap de la Generalitat catalana, explicàs a Matas i a Francesc Fiol una idea que madura.

L'Institut Ramon Llull, sense el Govern balear, es reconvertiria en una fundació que integraria, entre d'altres institucions i entitats, l'Obra Cultural i la Universitat de les Illes Balears. De tota manera, el conseller d'Educació no s'ha de posar nerviós pel malestar dels marginals, que d'una banda són pocs i d'una altra insaciables. Federico Jiménez Losantos escriví que el PP de les Balears afavoria el projecte pancatalanista i recentment declarà que la política lingüística és una de les grans taques dels conservadors valencians. Tornem, però, a la cimera. Ignoram també si, com avançà la premsa local, abordarà la qüestió dels «visats russos» ja que, segons sembla, les dues comunitats desitgen treballar conjuntament perquè l'Estat en faciliti la concessió, tan important per a la indústria turística. Em fa la impressió que això serà oblidat per exigències del moment i que continuarà oblidat mentre els protagonistes del sainet continuen en actiu. Per cert, a la «Plana no oficial del PP» (www.losgenoveses.net \) podreu accedir a un rap que narra la gesta moscovita dels nostres governants. I si voleu, saber quin era, fins no fa gaire, el diari més «venut» d'Espanya consultau l'OJD.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris