nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Son Rasputín

Fa un temps llegia en un setmanari les declaracions d'un polèmic alt càrrec del Govern balear en les quals venia a dir, referint-se a l'OCB: «No s'aturen de criticar-nos i ens vénen a demanar subvencions». Aquesta afirmació ens hauria de fer reflexionar molt, sobretot perquè ha estat repetida per diversos dirigents del PP i sembla que vol donar a entendre que els doblers que el Govern reparteix són «seus» i no del poble. Recordem per exemple Manuel Fraga afirmant que «no pagam perquè ens diguin 'beneits'» quan negava el suport a la celebració d'un acte a Galícia de la Societat d'Actors.

Com que ells paguen, ells manen. És la mentalitat caciquil que perdura en les files del PP.

Ara, a més, ha saltat l'escàndol perquè ens han fet pagar-los ni més ni menys que una visita nocturna a una casa de barrets de Moscou.

A l'espavilat que ha presentat les factures, Juan Carlos Alía, ja l'han fet dimitir, però deixant ben clar que Jaume Matas i Joan Flaquer no hi eren el dia, o la nit, dels fets. Però si l'escàndol no és que hi vagin, home, que no entenen res. L'escàndol és que ho pagam entre tots.

Anna Pons Sans. Fornells

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris