nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

El món per un forat (amb vodka)

Possibilitat A. Detectada la possibilitat d'un problema en el turisme a Balears, els principals responsables del tema decideixen comprovar empíricament com està la cosa pels destins competidors. Des d'aquesta perspectiva, l'anàlisi dels preus de l'oferta complementària esdevé prioritària i imprescindible. Vist els resultats, és d'agrair el secretisme practicat pel senyor Matas i el seu conseller Flaquer; que no està el mercat per anar fent publicitat del barat que són les cases de putes de Moscou. Només un rancuniós socialista, al qual l'importa un rave acabar amb la nostra principal indústria, podria fer públic el preu de la competència. Només aquesta gent que demostra odiar el turisme podria retreure als resignats alts càrrecs populars l'insignificant cost del seu laboriós i feixuc estudi de mercat. Amb desagraïts com senyor Diéguez resulta descoratjadora l'entrega absoluta a la causa del benestar del nostre poble demostrada pels generosos peperos. Com saber l'estat del mercat si no es prova? Com que els dePacte de Progrés no feien res i només encarregaven estudis, havien de venir homes de bon de veres per agafar el bou -la vaca, en aquest cas- pels pitons. Sense por a les empitonades, toreros de casta que demostren ser.

l l l
Possibilitat B. Dubtosos dels efectes benèfics per a l'economia balear de la construcció d'un parc d'atraccions temàtic, els principals responsables del tema decidiren aprofitar l'avinentesa de ser per devers Moscou (Nota: El perquè hi eren no ens correspon qüestionar-ho en aquest paràgraf. I, ara que hi pens i tot en gros pel que esbrinarem, no s'ho paga fer-ho en cap dels altres) per provar sense intermediaris ni subjectivitats alienes l'atracció més coneguda del país: les muntanyes russes. Segons les informacions conegudes aquests dies, el més barat de tot el viatge va ser el traductor, que per tres dies i dues nits de trebalfull time (demostrat) només cobrà mil euros. Amb aquestes minutes no es pot esperar un primer espasa, un coneixedor dels modismes i girs lingüístics d'ambdós idiomes (no sé com explicar-vos que tenc la certesa que un dels idiomes era el castellà i, probablement, l'altre el rus). Així, no se'l pot culpar per entendre com a muntanyes russes les protuberàncies mamàries d'aquestes eslaves de bon veure (www.rasputinclub.ru). Si haguessin duit a una persona de confiança amb coneixements de rus, per exemple, la senyora Mapau Segura, la que desaprofitaren per devers sud-amèrica, aquestes coses no els haguessin passat. Però l'oposició, una altra vegada, va fer malbé una relació sempre profitosa per la comunitat.

l l l
Possibilitat C. Tot un exministre d'Espanya i president d'una comunitat tan important com la nostra no dubta de ser mereixedor d'una recepció oficial d'alta volada. Per això, quan li parlen d'anar a Cas Putin no li tremola el pols i s'hi encamina sense encomanar-se ni al déu de la modèstia ni al dimoni de la traducció. Com havia de saber de la pronunciació gutural de l'erre i per què havia de sospitar d'aquell estrany costum de cobrar a l'entrada de la seu presidencial? Si ell anava de bona fe i és generós de mena, per què tenir prevencions? De fet, encara no ens han passat la factura de les prevencions, si és que en prengueren...

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris