nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

L'emprenyadura dels pil·lariners

Es Pil·larí, i que és això?, demana un. No res, són quatre cases mal posades, li diu l'Ajuntament. Podem fer el que vulguem, mai protesten.

Idó sí, senyors i senyores lectores, això és el que els pil·lariners sentim: ràbia, impotència... I per què? Per què ens han tancat. Així de clar: han tancat TOTS els accessos visibles i coneguts al poble, només podem sortir directament a l'autopista i per entrar hem d'anar a trobar un camí veïnal que es troba a la carretera de s'Aranjassa, a devers 3 km del poble. Sí, POBLE, perquè el sentim així; sabem que damunt els papers som una barriada de Palma, però per noltros és un poble.

Tot això és degut al fet que el passat dissabte dia 3 de juliol (de 9 a 14) se celebrà el VII campionat del món universitari de triatló organizat per l'IME i al capdavant hi ha el tinent batle Rafael Durán que ens va comunicar no podíem tenir instal·lacions esportives (promesa electoral), però sí en poden celebra-ne d'altres sense comptar per res amb els pil·lariners.

I sabeu que n'és de trist, no poder acompanyar els nins a jugar a futbol al camp d'esports més proper per què no ens deixen arribar, està tancat, que n'és de trist no poder anar a cercar el peix, la carn, les verdures, el medicament o fer una primitiva o na copa al lloc de sempre. Per que això és el que ha passat.

A l'apotecaria no han arribat les dues comandes de medicaments del dia, i si algú els necessita amb urgència?, ni a la peixeteria, ni a les botigues, ni a la carnisseria, ni als forns, ni als bars... ha pogut arribar el gènere per vendre, i ni tampoc s'ha pogut sortir a repartir les comandes per la zona propera. Per què nosaltres encara disfrutam del petit comerç, encara assaborim els productes de qualitat i casolans que a molts de llocs ja falten; però el problema és que també els assaboreixen moltes persones de fora del poble, que vénen als camins veïnals dels voltants, les entrades directes i ràpides de l'autopista. Com poden venir a comprar? Qui compensa els comerciants de les seves pèrdues? No som un poble dormitori i mig mort que no coneix ningú (exceptuant l'Ajuntament), som un poble viu, dinàmic i lluitador. Per pagar sí que servim, però per altres qüestions som totalment prescindibles.

Associació de Veïns des Pil·larí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris