algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

Sorpresa

Ha causat sorpresa al PSM l'oferiment d'ERC- Catalunya de constituir una federació nacionalista i d'esquerres. Els nacionalistes mallorquins, tanmateix, no donen gaire crèdit a l'oferta de Joan Lladó, president d'ERC-Illes Balears, i de Joan Puigcercós, nou secretari general dels republicans, perquè n'han fet propaganda abans de formalitzar-la davant la direcció del PSM. A més, no entenen aquest brot de «germanor», si la setmana passada el PSM no va ser convidat al Congrés d'ERC. Lladó demanà excuses per aquest «oblit», ben és cert.

El bingo! de Diéguez

El diputat Antoni Diéguez va fer bingo! ahir, perquè el director gerent d'Ibatur, Juan Carlos Alía, presentà la dimissió. Quan demanà al Govern qui havia viatjat i què s'havia gastat en el viatge a Moscou, el diputat socialista comentà a una periodista mallorquina la seva curiositat «per veure si són tan animals d'incloure la factura que feren a una casa de senyores». Diéguez, que aleshores ja devia estar informat fil per randa de qui hi havia anat i què havia passat, al cabaret Rasputin, degué ser el primer sorprès quan, fa un mes, rebé la confirmació de «l'animalada» que fins ahir, dia de la presentació de la fundació turística i mediambiental, no sortí a llum.

Camariñas

Membres de l'oposició donaven les «gràcies» ahir al conseller José María Rodríguez i al seu director general, Joan Po, pel fet d'haver donat peu a la investigació de les factures del viatge a Moscou. I pensar que tot començà per una factura de 30 euros d'un dinar amb motiu la campanya del Govern de Progrés en solidaritat amb Camariñas!

De Santos

El tinent de batle de Palma, Rodrigo de Santos, i la seva vehemència discursiva, eclipsaren ahir, una vegada més, Catalina Cirer a la presentació de la façana marítima. La batlessa hauria de començar a preocupar-se, sincerament.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris