algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Baltasar

Es veu ben clar que Basilio Baltasar no ha perdut aquell esperit crític que el dugué a liderar l'ocupació de l'illa de sa Dragonera el juliol de 1977. El trànsit entre l'anarcoide Talaiot Corcat i l'aristocràtic Palau March ha canviat les formes, però gens l'esperit de combat de qui encara es diu director de la Fundació Bartomeu March. Com més remogudes estan les aigües, més a gust sembla moure-s'hi Baltasar.

El 'dossier'

Hi ha periodistes que encara no acaben d'entendre el 'dossier de premsa' que els entregà Basilio Baltasar dilluns passat en roda de premsa. A l'interior de la carpeta només hi havia les fotocòpies de tres articles signats per ell mateix en tres diaris diferents. I prou.

Institut Ramon Llull

Carles Torné, en nom de l'Institut Ramon Llull, es posà en contacte amb Gabriel Mesquida perquè reunís un grupet d'escriptors i intel·lectuals assenyats de Mallorca als quals explicaria el que havia passat amb l'Institut i com quedaven les coses. Torné vingué i es reuniren en un restaurant. Per a sorpresa dels reunits, no hi estaven «convidats»: al final, cada un es pagà el sopar.

Pollença

Impressionats deixà ahir la presidenta de Mallorca, Maria Antònia Munar, els pollencins. De tothom és coneguda la tradició artística de Pollença, però Munar l'elevà ahir a la màxima categoria en sentenciar que «és el poble de Mallorca amb més nivell cultural. No hi ha casa sense un quadre».

L'alcaldable Bellón

Fonts de tota solvència asseguren que la precampanya per a les eleccions municipals del 2007 ja ha començat a Palma. El senador del PSOE Joaquín Bellón prepara a tota marxa la seva candidatura a la batlia per enllestir-ne els detalls com abans millor. Al seu parer, això li proporcionarà un gran avantatge a les primàries del partit. És una llàstima que aquesta frenètica activitat municipal ens privi de conèixer les iniciatives al Senat d'aquest polític d'Úbeda, perquè de la feina podríem deduir si fa el pes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris