algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Corbates

A pesar que encara funcionen amb moltes deficiències, als autobusos de l'EMT de cada vegada s'hi veuen més corbates, i no parlam de les que duen els xofers. És així sobretot als vehicles que circulen pel centre de Palma, com ara els de la línia 2, que puja per Cort, les Avingudes, el passeig de Mallorca i Jaume III. Entre les «corbates» més conegudes que es deixen veure als autobusos hi ha les del portaveu d'EU-EV a Cort, Eberhard Grosske, i la del secretari de l'Ajuntament, Agustí Estela Ripol. Sense cap dubte, és signe que a poc a poc el transport públic guanya prestigi, com en tantes altres parts d'arreu del món.

Llengua

Col·lectius d'ensenyants no s'acaben de fiar del decret que estableix el català com «la» llengua vehicular als centres escolars. Asseguren que les intencions del conseller Francesc Fio no eren aquestes, precisament, unes setmanes enrere, quan es parlava d'unes ordres destinades a desenvolupar el decret i el «bilingüisme» actiu entre l'alumnat.

Una taula a Cort

El senador del PSOE per Mallorca, Joaquín Bellón, és -al costat del regidor de Cort Ramón Torres- el líder de l'agrupació socialista de Palma-Ponent. La seva implicació amb el grup municipal és tan forta que és molt estrany no veure'l, gairebé tots els dies, capficat en reunions i en contrareunions a les dependències de l'Ajuntament de Palma. Fins i tot n'hi ha d'entremaliats que es demanen quin moment de la setmana deu dedicar a complir les seves funcions a la Cambra Alta de l'Estat espanyol, i altres que consideren que hauria de tenir taula a Cort.

Commoció

Una gran commoció recorre el Principat pels canvis a Catalunya Ràdio, l'emissora pública que també es rep a les Balears. La sortida de periodistes com Jordi Basté i Xavier Grasset, o la desaparició de programes com La Nit dels ignorants, ha indignat un gran nombre d'oients fins al punt que, ahir, 200 persones es manifestaren davant la seu de l'emissora a la Diagonal. Un fet del tot insòlit.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris