algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
14°

El Decret

Al Decret 56/2004, de 18 de juny, pel qual s'estableix l'ordenació general dels ensenyaments de l'Educació Infantil, Primària i Secundària obligatòria a les Illes Balears, publicat al BOIB del 29 de juny, signat pel president de la Comunitat i pel conseller d'Educació, podem llegir:

«Els problemes actuals es concreten, més bé, en la necessitat de reduir les elevades tasses d'abandonament de l'educació secundària obligatòria». Segons el diccionari de l'IEC, el mot «tassa» significa:

«Vas petit, generalment de porcellana o de pisa, amb nansa, per a prendre cafè, te, etc. Contingut d'una tassa. Pica o recipient de pedra dins del qual cau l'aigua d'una font. Recipient d'un vàter. Tassa de bruc [o tassa de conill]: bolet comestible i espècies properes, en forma d'embut, de color bru groguenc, làmines decurrents i denses i cama fibrosa i vellutada».

Felicitacions a les nostres autoritats (educatives): en un decret que intenta imposar aspectes de la LOCE que estan derogats, cometen un error digne d'un alumne d'ESO.

Gràcies.

Bruno De Marchi. Professor de Secundària.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris