algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
10°

Constestació a Uli Werthwein

Sr. director:

El que me mou a contestar a la carta del Sr. Uli Werthwein en un dia de tanta calor com avui, és la decepció que me produeix que un professional del paisatgisme, faci unes afirmacions tan poc matisades i tan simplistes com les que apareixen a la seva carta. Quan he començat a llegir la seva carta esperava més sensibilitat i unes propostes més imaginatives.

Amb el seu to ridiculitza tots aquells que estimam la nostra terra i que demanam unes infraestructures adaptades a la nostra realitat d'illa (espai limitat envoltat d'aigua). Solucions més sostenibles en una illa que pateix una greu crisi de model turístic i econòmic. Evidentment nosaltres volem que s'eliminin els punts negres, volem carreteres més segures i volem que es millori la mobilitat de l'illa. Però no volem autopistes absurdes com la de Manacor- Inca, ni macroautopistes com la de Llucmajor, ni autovies on el traçat amb corbes es decideixi per amistats o per interessos econòmics. No s'equivoqui, Sr. Uli, molts de nosaltres voldríem fer els nostres desplaçaments en transport públic o en bicicleta i també molts ens agrada recórrer les carreteres secundàries per evitar les autopistes i sobretot sabem que no es pot tenir TOT (rapidesa, bellesa, sostenibilitat, etc.) i estam disposats a acceptar uns límits. Estam disposats a no anar tan de pressa per tal que el 2n cinturó no ens destrossi el nostre poble de Son Sardina, també suportarem no anar a 150 km per hora per arribar a Manacor en 20 minuts arruïnant tot el centre de l'illa.

Nosaltres, Sr. Uli, estimam la nostra terra i per això la defensam de projectes que posen en perill el seu futur. I per altra banda, li volia recordar que sí, som molts, més de 50.000 les persones que sortírem al carrer el 14 de febrer i des d'aquí el repte que vostè i els qui pensen com vostè, organitzin un esdeveniment semblant.

Antònia Llabrés Bernat. Palma.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris